taliban kommer til norge

En fjær i hatten for det norske. En Taliban-delegation kommer til Norge for at forhandle om nødhjælp til Afghanistan som trues af en humanitær katastrofe.


Fmunmpeqtq2z9m

Taliban sender en delegasjon til Norge for å forhandle med aktivister og diplomater.

. Et halvt år etter at Taliban inntok Kabul er det nå klart for forhandlinger mellom dem og vestlige aktører. Mina Rafiq 32 hadde tatt initiativ til markeringen utenfor UD. Dette sier ikke at.

Siden har de hatt den. Taliban kommer til Norge for å forhandle Taliban sender en delegasjon til Norge for å forhandle med aktivister og diplomater. Taliban kommer til Norge søndag.

Taliban kommer til Norge. I 20 år har Norge kjempet for frihet for det afghanske folk norske soldater har mistet livet. Juni 2015 var en delegasjon fra afghanske myndigheter på plass under åpningen av Oslo Forum på Losby Gods.

Verdens land har vært skeptiske til hvordan de skal håndtere situasjonen. Det er første gang siden den islamistiske bevægelse kom til magten i Kabul at den sender en delegation til et vestligt land for at forhandle med aktivister og diplomater. Norge skal være vertsland for Taliban-regjeringens første besøk til Vesten.

De er invitert til å komme allerede på søndag. Hun frykter at Norge kommer til å anerkjenne Taliban. Taliban-delegation kommer til Norge for at forhandle om nødhjælp.

Dronningen åbnede særudstilling med over 200 af sine egne smykker. Med ambassadør Ole A. Naim Naqid er rystet over at Norge nå mottar Taliban.

Taliban-krigere i Kabuls presidentpalass etter at de tok makten i landet 15. Allerede søndag kommer representanter fra Taliban til Norge for å forhandle med aktivister og diplomater. Norges ambassadør i samtaler med Taliban i Kabul.

Taliban kommer til Norge for at forhandle om nødhjælp Højtstående ledere fra Taliban sender en delegation til forhandlinger om nødhjælp i Oslo. En Taliban-delegation kommer til Norge for at forhandle om nødhjælp til Afghanistan som trues af en humanitær katastrofe. Særlig når det gjelder jenters utdanning og kvinners rettigheter i.

Når Taliban lander i Oslo senere denne uken er det heller ikke første gang de kommer til Norge. Prisen for Årets Kvindelige Fodboldspiller går til Signe Bruun. Taliban kommer til Norge for å forhandle.

Det er første gang Taliban besøker et vestlig land etter at de tok makten i Afghanistan 15. Taliban sender en delegasjon til Norge. Taliban kommer til Norge for å forhandle Taliban sender en delegasjon til Norge for å forhandle med aktivister og diplomater.

Rundt 40 norsk-afghanere demonstrerte fredag utenfor Utenriksdepartementet. Januar lander en delegasjon fra Taliban i Oslo opplyser Utenriksdepartementet i en pressemelding. Disse forhandlingene vil skje i Norge.

Taliban kommer til Norge for å forhandle For første gang siden de tok makten i Kabul på nytt sender Taliban en delegasjon til et vestlig land for å forhandle med aktivister og diplomater. Den norske regjeringen må stille krystallklare krav når representanter for Taliban kommer til Norge. En norsk delegasjon th.

Det får VG bekreftet av kilder i Utenriksdepartementet. Mina Rafiq beige jakke var blant de rundt 40 norsk-afghanerne som fredag ettermiddag demonstrerte utenfor Utenriksdepartementet. Det er første gang det skjer siden bevegelsen tok makten i.

Taliban tok makta i Afghanistan. UD NTB Taliban kommer til Norge for å forhandle. Norge har invitert representanter fra Taliban til Oslo 23.

På søndag kommer Taliban til Norge. Taliban erobret Kabul og tok over makten i Afghanistan 16. Taliban kommer til Norge for å forhandle.

Det er VG som skriver dette. Taliban kommer til Norge Den ytterliggående islamistgruppen har bestemt seg for å sende en delegasjon til Norge for å forhandle med aktivister og. Hvem som deltar i samtalene fra Talibans side er foreløpig ikke bekreftet men en som kan være aktuell er Talibans utenriksminister.

De ekstreme islamistene kommer til Norge for å delta i samtaler på Soria Moria hotell om menneskerettigheter og nødhjelp med en rekke aktører. Posted by 7 minutes ago. New suggested View discussions in 1 other community.

Norge smisker med Taliban mener afghanere i Norge Nei til dialog med Taliban. Taliban bekrefter overfor NRK at deres fremste diplomater er på vei til Oslo. Taliban kommer til Oslo.

Taliban representerer ikke oss de er terrorister sier Rafiq. For mindre enn 20 minutter sidenSøndag 23. Taliban kommer til Norge for å forhandle.

Lindeman i spissen i møte med representanter for Taliban i Kabul tidligere denne uken. Siden har de sittet med makten i Afghanistan. Nå ser det ut til at det går bedre.

Flere land og medlemmer av det afghanske sivilsamfunnet skal være til stede. Log In Sign Up. Zabi Karimi AP NTB Publisert.

I morgen vil en høytstående delegasjon ledet av vår utenriksminister Amir Khan Muttaqi reise til. Taliban kommer til Norge for å forhandle. Det skriver dagbladet VG.

Her ses militsens premierminister Mohammad Hassan Akhund tv og hans vicepremierminister Abdul Salam Hanafi th i præsidentpaladset i Kabul tidligere i denne uge. Ifølge avisen vil møtet vare i tre dager og det starter førstkommende søndag. Det er første gang det skjer siden bevegelsen tok makten i.

Log in or sign up to leave a comment. Taliban kommer til Norge for å forhandle. Taliban kommer til Norge.

Sist gang var under Oslo Forum i juni 2015. Vestlige land har vært avventende til å opprette kontakt med det nye regimet men den siste tiden har det vært diplomatisk kontakt.


025fwc36jy7xqm


Bizkfh2tuprqym


9xfz3ld Vr5l7m


Rqgmyr1pi8pvym

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel